Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΘΗΣ

Η Εύη Πατσέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αν και κατάγεται από τη Λέσβο και την Αρκαδία. Είναι απόφοιτος της Μαρασλείου. Ακολούθησε σπουδές Δημοσιογραφίας-Κοινωνικής Επικοινωνίας στο δημοσιογραφικό εργαστήρι ΟΜΗΡΟΣ, Λογοθεραπείας – BachelorofScienceinspeechtherapy, HDNinspeechtherapy –UniversityofCambridge, Ψυχοπαθολογίας παιδιών-εφήβων-ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Είναι διπλωματούχος του προγράμματος «MAKATONCHARITYUK» στην Ελλάδα για παιδιά με δυσκολίες στην γλωσσική επικοινωνία, πιστοποιημένη σύμβουλος του «ΑΡΙΣΤΟΝ» Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες, καθώς και συνεργάτιδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας για τον Έλεγχο Σχολικής Ετοιμότητας παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Η μετεκπαίδευσή της βασίστηκε στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, στην αξιολόγηση παιδικού ιχνογραφήματος καθώς και στη Συμβουλευτική παιδιών κι ενηλίκων. Εργάζεται ως λογοπεδικός και σύμβουλος ψυχικής υγείας κι έχει γράψει παιδαγωγικά και επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά κι εφημερίδες.

Διαμένει λίγο έξω από την πρωτεύουσα, στο βουνό το οποίο λατρεύει, παρέα με πέντε σκυλιά και δύο γάτες. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με καλλιτεχνικές κατασκευές, διαβάζει μανιωδώς και γράφει μυθιστορήματα, αφού θεωρεί ότι η συγγραφή είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Το μυθιστόρημά της «Ο κύκλος της λήθης» αποτελεί την πρώτη συγγραφική της προσπάθεια και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.