Η Μαρίνα Φραγκεσκίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Ασγάτα της Λεμεσού. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα κι έπειτα απέκτησε τον τίτλο του ορκωτού ελεγκτή. Από το 2003 μέχρι το 2010 περιπλανήθηκε σε πολυεθνικές εταιρίες στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Στην πορεία έκανε στροφή κι αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τη γραφή σε κάθε της μορφή. Το πρώτο της βιβλίο ήταν η «Ευτυχία από το παράθυρο», Εκδόσεις Αναζητήσεις, 2011. Έχει συγγράψει θεατρικά έργα με τον Στέλιο Θεοχάρους, τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε θεατρικές σκηνές της Κύπρου. Το έργο τους «Κοιμήσου αγγελούδι μου» παρουσιάστηκε και στο ίδρυμα Κακογιάννη τον Σεπτέμβριο του 2018. Δούλεψε  στην τηλεόραση ως διαλογίστρια σε διάφορα κυπριακά σίριαλ. Η μεγάλη της αδυναμία εξακολουθεί να είναι η στιχουργική – μάλιστα, κάποιοι από τους στίχους της έχουν μελοποιηθεί. Τον Ιούνιο του 2017, το τραγούδι που υπογράφει με τον Μιχάλη Χαριλάου με τίτλο «Τα λάβαρα» απέσπασε το πρώτο βραβείο στον 23ο διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού «Γιώργος Κοτσώνης».

Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα μαζί με τον άντρα της και τις δυο τους κόρες.  Από τις εκδόσεις Πνοή κυκλοφορούν τα παραμύθια της «Η κουτσή κιθάρα»  και «Λίνος ο δρακουλίνος».